طبخ و توزیع 3 هزار و 500 غذای نذری در ایام محرم

شرکت توسعه گردشگی ایران به مناسبت ایام محرم به پخت و توزیع بیش از 3 هزار و 500 غذای نذری اقدام کرد.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، به مناسبت ایام عزاداری شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایش، شرکت توسعه گردشگری ایران بیش از 3 هزار و 500 پرس غذای نذری طبخ و توزیع کرد.

طبخ و توزیع 3 هزار و 500 غذای نذری در ایام محرم

بنا بر این گزارش، این مراسم با حضور و همت معاونان، مدیران و کارکنان شرکت توسعه گردشگری ایران برگزار شد.

طبخ و توزیع 3 هزار و 500 غذای نذری در ایام محرم

در مراسم پخت غذای نذری شرکت توسعه گردشگری ایران که با حضور علی همتی مدیرعامل شرکت برگزار شد، حسین علوی مدیر کاخ سعدآباد نیز حضور یافت و ضمن قدرانی از اقدام شرکت توسعه به دست اندرکاران این مراسم خسته نباشید گفت.

طبخ و توزیع 3 هزار و 500 غذای نذری در ایام محرم

انتهای پیام/

کد خبر 1403042301166
دبیر مریم فیروزفر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha