به گزارش خبرنگار میراث آریا، به مناسبت ایام عزاداری شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایش، شرکت توسعه گردشگری ایران بیش از 3 هزار و 500 پرس غذای نذری طبخ و توزیع کرد.
بنا بر این گزارش، این مراسم با حضور و همت معاونان، مدیران و کارکنان شرکت توسعه گردشگری ایران برگزار شد.
در مراسم پخت غذای نذری شرکت توسعه گردشگری ایران که با حضور علی همتی مدیرعامل شرکت برگزار شد، حسین علوی مدیر کاخ سعدآباد نیز حضور یافت و ضمن قدرانی از اقدام شرکت توسعه به دست اندرکاران این مراسم خسته نباشید گفت.
انتهای پیام/
نظر شما